Idag har det gått en månad


Idag har det gått exakt en månad sen mamma lämnade oss…

När jag körde bilen till Rönnskär imorse och lyssnade på radion som vanligt så kändes det som att dom pratade om mamma. Diskussionen var föräldrar som var så rättvisa som bara möjligt. Bjöd dom lunch till ett barn så swischa dom samma summa till övriga barnen eftersom annars var det orättvist. Nu var de ju lite ironiska i programmet. Men sådär var mamma, chipsen vägde vi hemma under vår uppväxt för att alla skulle få på grammet lika mycket. Blev det ojämt fick hunden eller mamma en bit. Julklapparna skulle vara inköpta till exakt samma summa.

Sen när de pratat klart om detta så spelade de Elton Johns – Candle in the wind… Det blev lite för mycket på en gång. Tur att jag var framme på Rönnskär just då annars hade jag nog suttit å bölat i bilen sista biten.

image


Leave a Reply

Your email address will not be published.