Snart har jag taxöron och då ska jag köpa mig en bombshell BH…

Från och med idag återtar jag min kropp. Bestämde mig för att nu är det slutammat när jag vaknade imorse. Steg upp och gjorde en grötfrukost åt Nancy och macka och oboy åt mig som vanligt. Vart tvungen och pumpa lite då brösten dock höll på att sprängas. Längtar att få ta på mig en vanlig BH.

Ikväll ska jag ut och roa mig med Nisses mostrar mfl och se Terry Evans. Nils ska fixa kvällsmål, borsta tänderna, byta blöja och nattning själv. Blir första gången jag lämnar ifrån mig Nancy i över två timmar. Känns riktigt nervöst men jag hoppas att jag ska kunna släppa det och fokusera på annat ikväll. Har ändå längtat efter detta i flera månader nu.

Nu när jag återfår min kropp så börjar jag ladda för att festa med mina vänner. Ska bli till å planera en försenad 30-års fest snart. Måste kolla upp så vi kan få barnvakt en kväll/natt så både jag och Nils kan få dricka lite alkohol och svänga på våra lurviga. Men först står kroatien-resan på tur. Då blir det dricka lite och njuta av värmen och kanske kan lämna över Nancy till mina föräldrar nån kväll bara. Längtar…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.