Vad ska alla tycka? Spelar det någon roll?

Vill göra om hemma, vill göra om mig, vill göra klart påbörjade projekt, ha ordning och reda hemma, städat och skurat samt tillbringa all min tid med med mina kära… Behöver bara orken, tiden och pengarna… och skippa all beslutsångest… Tror inte den ekvationen går ihop… 😉

Har så många saker som bara borde göras. Men av någon anledning tar det veckor/månader att hänga upp den där tavlan. Flytta den där lampan. Sätta fast kabellisten mm. mm.

Tror mycket fastnar pga min beslutsångest, men även pga min ekonomirädsla. Är alltid orolig över ekonomin. Är jag orolig så blir mitt leverne dyrare för då behöver jag extra mycket godis/läsk. Knasigt va?! Ekonomin blir ju sämre av sånt. Känner en viss trygghet av att alltid ha godis hemma. Ibland behöver jag inte röra det på länge men det känns bra att veta att det finns där iaf, ifall jag blir sugen.

Varför alltid försöka vara perfekt inför allas ögon. Varför skämmas så enkelt och fundera vad alla andra tycker/tänker. Jag har ju den rätta sambon som inte skäms över nåt iaf. Tack vare honom så blir inte vårt liv så inrutat utan spontana saker händer också. Hade jag bott själv hade nog allt varit sjukt planerat och organiserat. Eller ett totalt kaos. Jag vet inte.

Jag skulle behövt vara mammaledig innan jag blev mamma. Men då hade jag nog sovit bort tiden. Nu har jag ju någon som ser till att jag stiger upp halv åtta varje morgon. Men man har inte tid att göra några projekt för det. Mesta av tiden går åt att sköta/leka med Nancy sen när hon sover att städa/tvätta och planera middagar. Kvällstiden finns ju för diverse projekt men då prioriteras sambon och slappa framför TV:n oftast.

Man kanske har ett sjukt bekräftelsebehov. Men hur duktig är jag själv på att berömma alla andra som jag tycker är modiga/snygga/tuffa/smarta. Nä oftast tänker jag det och snor inspiration men glömmer säga det högt.

Osså nu funderar jag… ska jag verkligen publicera detta… vill någon läsa.. äh skit samma…


1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.