Alla hjärtans dag 2012

Måndag den 13/2 så vaknade jag och fick mens. Sen klippte jag av mitt långa bruna halvutväxta hår till en page och färgade det rött. Kändes ganska bra när jag gick från frisören.

Tisdag och alla hjärtans dag. – Då vaknar jag med värsta PMS:en. Ska fixa frillan och blir gråtfärdig. Jag vill ha tillbaka mitt låååånga hår. Denna dag ska ju vara romantisk och mysig och jag känner mig bara missnöjd, sur och grinig.

Efter att lekt med håret i en halvtimme åkte mössan på och jag och Nancy gick mot dagens äventyr. Nancy hade vaknat redan kl 7 denna morgon så vid nio somna hon och sov en drygt timme. Halv elva började babygung på landskyrkan och både Linda med Julia och Josefin med Molly var där. Nancy som brukar va riktigt trött och slut efter en halvtimme va pigg genom hela sjung-stunden och till och med lite vimmel efteråt orkade hon med.

Efter det så bjöd älsklingen mig på lunch på Tatung. Och som ni vet så äter jag ju alltid deras friterade (bara det inte är fisk) och ris som är dränkt i deras sötsura sås. Mums!

For sen på AllTele och ammade Nancy för att sen kl 14 träffa föräldragruppen på St Olofsgården. Efter det på stan och fixa en liten kärleksförklaring till min Nils. Blev trisslotter och två små chokladaskar.

Åkte sen hem med Nils och dammsugade huset medans Nils började med maten.

Till förrätt bjöd han på rostbiffstoast som var riktigt god. Åt den i skimret av tända ljus och dr House på TV:n.

Huvudrätten blev till första perioden av hockeyn. Det blev pepparbiff och Salt n peppa-potatis med bearnaisesås och vitlöks-creme fraiche. Mycket gott.

Till sista perioden blev det efterrätt. Stekt ananas med glass.

Tror detta är den godaste tre-rätters middagen jag någonsin ätit. Men är man tillsammans med en kock så kanske man inte kan förvänta sig nåt annat. Det var gudomligt gott allt iaf. Trots att man var sprängdfylld så lyckades jag ändå trycka i mig lite av den fina chokladen som jag fick av älsklingen.

Så dagen blev rätt lyckad trots att den startade så dåligt.  🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published.